Om

Om

Marianne

Mit navn er Marianne Johansen.

Jeg har de sidste 22 år haft fokus på mine medfødte evner indenfor healing, energier og clairvoyance.

Jeg har tilbragt næsten halvdelen af mit liv udenfor Danmark og har senest været bosat 15 år i Bahrain, hvor jeg havde min egen praksis og en international kundekreds.

 

Min personlige livs- og sjælerejse har givet mig stor indsigt i og respekt for vores forbindelse med energierne indenfor det jordiske, det kosmiske, det åndelige og naturen.

 

Med mine medfødte intuitive evner er jeg i stand til at skabe BALANCE, harmoni og positiv udvikling.

 

I 1998 begyndte jeg at arbejde intuitivt med krystal-energier og startede samtidigt bevidst at udvikle mine naturlige evner indenfor klarsyn, klarføling, klarhørelse, og som medie m.m.

 

Jeg er certificeret Usui Reiki Mester samt terapeut indenfor Jikiden Reiki, Vedic Reiki og Holistisk Fysisk Massage.

 

Ved siden af dette har jeg deltaget i kurser indenfor chakra sundhed, coaching, kriya, yoga, de 7 stråler, meditation, anatomi og fysiologi, aura healing, det metafysiske m.m.

 

 

SKAB FORBINDELSEN

TIL DIT

NATURLIGE JEG

 

Når jeg arbejder:

Jeg benytter mig af min egen unikke og intuitive metode baseret på egne erfaringer, kompetencer og research. I mit arbejde inkluderer og integrerer jeg bl.a.:

Clairvoyance, energimæssige forbindelser til natursteder og andre mennesker, tidligere livs indflydelser, symbolik, chakra balancering, naturmidler, musik, højere energier, jord- og krystalhealing og engle energier.

 

Jeg formidler metoder og værktøjer, som kan give BALANCE, inspiration, retning og fornyede indsigter og perspektiver på livet.

 

Mine klienter taler oftest om dyb forandring og udvikling af deres eget livssyn og øget kontakt til deres egen indre kraft og dermed spirituelle gaver, så de kan blomstre op indefra.

 

Fokus områder

Sjælsarbejde

Emotionel Healing

Fysisk Healing

Personlig vækst

 

 

Jeg er naturligt tunet ind til Jordens energipunkter og har i forbindelse med rejser, og også på afstand, forbundet mig stærkt med urgamle brændpunkter, begivenheder, slotte og ruiner osv.

Jeg har igennem egne erfaringer og livsprocesser lært at skabe en bevidst forbindelse og balance mellem de fysiske, psykologiske og spirituelle verdener - noget jeg nu også hjælper andre med at skabe.

Menneskets ret til at bruge og være i en bæredygtig natur er et emne, der vækker min sans for retfærdighed, og som jeg tidligere har arbejdet indenfor.

Det ligger mig meget på sinde at støtte børn og unges ret til også at være i kontakt med deres egne intuitive evner som en integreret del af dem selv og deres færden i hverdagen.

 

Marianne Johansen

 

 

"Joy in looking and comprehending

is nature's most beautiful gift". Albert Einstein

 

 

Følg mig på Facebook

Copyright @ All Rights Reserved